Florin Cîțu: Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou în lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU

Data publicării:
Premierul Florin Cîțu cu mască.
Premierul Florin Cîțu. Foto: Inquam Photos/ George Călin

Prim-ministrul Guvernului României, Florin Cîțu, a reiterat că în România nu se va implementa măsura de lockdown din nou, a făcut un apel la populație să respecte regulile și a spus că „în perioada următoare, numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii”.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, premierul spune că a participat la ședința tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne și s-a asigurat că „obiectivele pe care le-am trasat in privința pandemiei sunt îndeplinite”. El a adăugat și că numărul de paturi din spitale a crescut.

Cîțu a făcut un nou apel la populație să respecte măsurile de protecție și spune că obiectivul pe care și-l propune este să se reducă numărul de infectări prin vaccinare.

„În perioada următoare, numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii. Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou în lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU”, a adăugat prim-ministrul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri