Sari la conținut

Fostul principe Nicolae: „Am pierdut cel mai bun prieten”

Fostul principe Nicolae a postat, pe Facebook, un mesaj în care spune ca se consideră norocos pentru că a avut privilegiul să fie „crescut și format” de Regele Mihai.

„Azi, România și-a pierdut Regele și unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei față de țara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care și-a iubit țara și oamenii ei cu adevărat. Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut și format de către el, cu datoria față de țară și promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine. Bunicule, îmi va fi dor de tine și nu voi uita că m-ai învățat despre valori reale, nemuritoare în timp.
Odihnește-te în pace!”, a scris fostul principe Nicolae.

Nicolae, fiul principesei Elena a rămas fără titlul de principe şi scos din linia de succesiune la tron acum doi ani, din ordinul regelui Mihai.

În urmă cu o lună, principele Nicolae a fost implicat într-un scandal după ce a încercat să intre cu forța în reședința Regelui Mihai din Elveția, imediat după împărtășania acestuia.

„A fost a șaptea oară când am venit și am încercat, în ultimii doi ani. Nu am avut ce să fac, în afară de a încerca. Am încercat cu scrisori, am încercat la telefon, am încercat față în față. Am venit aici și am stat patru ore, la un moment dat. Am vrut să îl văd pe bunicul meu. Am întrebat, dar totul a fost un răspuns negativ”, a declarat Principele Nicolae, pentru un post de televizune.

Pe aceeași temă