FOTO. Controlorii RATB curăță zăpada într-o stație de tramvai

Data actualizării: Data publicării:
controlori curata zapada_digivox

A nins abundent în București, luni dimineață, iar zăpada a creat probleme în trafic. Transportul în comun a fost afectat și el de zăpadă, iar o telespectatoare Digi24 a surprins câțiva controlori RATB care curățau zăpada într-o stație de tramvai.

O telespectatoare ne-a semnalat că a așteptat 30 de minute în stația Romancierilor, timp în care au trecut două tramvaie care curățau șinele. Când a ajuns în stația Bdul. Vasile Milea, controlorii curățau și ei zăpada în refugiul de tramvai.

În continuare, în tramvaiul 25, femeia a semnalat o problemă a transportului în comun din București. Din cauza vechimii sale, scaunele nu puteau fi folosite pentru că, în mijlocul de transport în comun, apa de pe geamuri curgea pe ele.

Apa ar trebui să o rețină șervețelul de la colul geamului”, spune ea.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri