FOTO. Cum a fost așteptată Viorica Dăncilă de românii din Spania: „Bine ai venit la Priștina!”

Data actualizării: Data publicării:
pancarte romani

Premierul Viorica Dăncilă se află, joi, într-o vizită de lucru în Spania, unde a avut o întrevedere cu omologul său spaniol şi a fost primită de regele Spaniei. 

ACTUALIZARE. Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu regele și cu premierul Spaniei.

Şefa Executivului a precizat că va fi însoţită în Spania de vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, dar şi de miniştrii Afacerilor Externe, Apărării, Mediului de Afaceri şi Fondurilor Europene.

"Cu prilejul acestei vizite, vom discuta aspecte ce ţin de cooperarea în plan european dintre România şi Spania, aprofundarea relaţiilor bilaterale în domeniul economic, al apărării, administraţiei publice, absorbţiei fondurilor europene. Un alt subiect de interes comun îl reprezintă (...) aprofundarea cooperării în plan european, în perspectiva preluării şi exercitării de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene", a mai afirmat premierul.

În fața Palatului Zarzuela, locul de reședință al regelui Spaniei, Felipe al VI-lea, mai mulți români au venit să o întâmpine pe Viorica Dăncilă cu pancarte cu mesaje critice la adresa acesteia. Fotografiile au fost publicate pe grupul Diaspora Europeană. 

Unele dintre mesaje sunt scrise în limba spaniolă, în timp ce alți români o așteaptă cu pancarte în limba țării natale: „Corupții, hoții și condamnații penali nu ne reprezintă! Plecați, doamna Dăncilă!”, „Demisia! Confiscarea averilor. Fără penali! Jos ciuma roșie! Trăiască România!”, „Maiestate, Viorica Dăncilă nu îi reprezintă pe românii din Spania. Cerem demisia guvernului PSD!”, „Bine ai venit la Priștina, Veorico! Diaspora te așteaptă în U.K, la Paris sau Roma. PS: ce mai contează? Toate-s la fel”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri