Sari la conținut

FOTO. Ghiță, Cristoiu și Andronic, surprinși într-un hotel din Belgrad

După interviul pe care Sebastian Ghiță, care se află încă în Serbia, i l-a acordat lui Ion Cristoiu, fostul deputat a fost fotografiat în holul unui hotel din Belgrad, în compania lui Cristoiu, dar și a lui Dan Andronic.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de către jurnalista Mariana Bechir, care spune că în hotelul respectiv se aflau mai mulți români.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia Înalta Curte de Casație și Justiție a emis un mandat european de arestare, i-a acordat marți un interviu jurnalistului Ion Cristoiu, difuzat de România TV și preluat de B1, Antena 3 și inclusiv de TVR, în care a lansat mai multe acuzații și a promis că seria dezvăluirilor nu se va încheia aici.

Difuzarea interviului inclusiv pe postul public de televiziune a stârnit mai multe controverse. Preşedintele comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, deputatul PNL Gigel Ştirbu, i-a cerut joi directorului general interimar al TVR, Doina Gradea, prezenţa la comisia de Cultură, pentru a fi audiată în legătură cu interviul difuzat de către TVR 1 cu Sebastian Ghiţă.

De altfel, și Dorina Rusu, membru al Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), s-a sesizat după ce interviul cu fostul deputat Sebastian Ghiţă, acordat jurnalistului Ion Cristoiu, a fost difuzat simultan, miercuri seară, de patru televiziuni – Antena 3, B1 TV, România TV şi principalul post public de televiziune, TVR 1.