FOTO. Mai mulți urși au fost spectatori la deszăpezire pe Transfăgărășan

Data actualizării: Data publicării:
Mai mulți urși au fost spectatori la deszăpezire pe Transfăgărășan
Mai mulți urși au fost spectatori la deszăpezire pe Transfăgărășan. Foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti/ Fceebook

Mai mulți urși, aflați într-o pădure din zona barajului Vidraru, au fost spectatori la operațiunea de deszăpezire de pe Transfăgărășan. Animalele au stat la distanță și au fost fotografiate de angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, relatează Mediafax.

Urșii și-au făcut apariția în timp ce echipajele de deszăpezire se aflau pe DN7C, în zona barajului Vidrarului. Animalele au asistat la operațiune și nu s-au apropiat de oameni.

Ne supraveghează îndeaproape! Colegii noștri care acționează pe DN7C, zona barajului Vidraru pe Transfăgărășan, au avut astăzi parte de un public special”, au scris pe Facebook reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București.

În perioada iernii, angajații direcțiilor de drumuri și poduri intervin în special pentru a curăța șoselele și indicatoarele rutiere de pe marginea drumurilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri