FOTO. Un avion TAROM a fost lovit de fulger la aterizare

Data publicării:
avion tarom
Foto: Facebook/Lebanese Plane Spotters

Un avion Boeing 737 al companiei TAROM, care efectua un zbor pe ruta București - Beirut, a fost lovit de fulger în timp ce ateriza pe aeroportul din capitala Libanului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zborul de întoarcere cu același avion a fost anulat, până când aeronava a fost inspectată tehnic. Pentru că nu a fost descoperită nicio problemă cauzată de acest incident, avionul a decolat, totuși, înapoi spre București.

„Zborul RO167 București-Beirut a fost verificat la sosirea în capitala Libanului de către echipele tehnice locale. Inspecția nu a relevat nici un defect de zbor, prin urmare aeronava va decola din Beirut cu destinația București în jurul orei 20:30 (ora României).

Indicatorii relevă descărcătoare ce ar fi putut fi afectate de intemperii, în apropiere de destinația Beirut. La sosirea în București, aeronava tip Boeing 737-700 va fi supusă controlului amănunțit al echipelor tehnice TAROM.

Subliniem că întreaga cursă s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță și securitate pentru pasageri şi echipaj, aceasta fiind prioritatea numărul unu a companiei noastre”, a transmis TAROM, într-un comunicat de presă.

Reprezentanții Tarom au confirmat pentru HotNews.ro că aeronava a fost inspectată tehnic și nu s-a identificat nici un defect de zbor, astfel încăt avionul a revenit duminică seara înapoi în București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri