Video&Foto Coadă la al doilea maraton de vaccinare din București. Vin sute de oameni și pentru rapel, și pentru prima doză

Data actualizării: Data publicării:
Sute de oameni stau la coadă pentru vaccinare la maratonul de la Sala Palatului
Sute de oameni stau la coadă pentru vaccinare la maratonul de la Sala Palatului Foto: Inquam Photos / George Călin

Coadă la vaccinare, la cel de-al doilea maraton organizat în Capitală. Două centre au fost amenajate la Biblioteca Națională și la Sala Palatului. Cei care au fost prezenți și la primul maraton au venit să-și facă rapelul, dar sunt și mulți oameni care au venit pentru prima doză. Cele mai multe fluxuri de vaccinare sunt cu Pfizer, dar au fost amenajate și puncte de vaccinare cu Johnson & Johnson, care se administrează într-o singură doză.

Centru de vaccinare a la maratonul organizat la Sala Palatului. Foto: Inquam Photos / George Călin
Centru de vaccinare a la maratonul organizat la Sala Palatului. Foto: Inquam Photos / George Călin

Oamenii au venit la maratonul de vaccinare pentru că aici se pot imuniza împotriva COVID-19 fără progamare, doar cu buletinul. Sute de oameni au ajuns încă înainte de ora 16.00, când a început vaccinarea.

Atât la Biblioteca Națională, cât și la Sala Palatului, zeci de oameni stau la coadă să se vaccineze. Sunt două rânduri, unul destinat celor care au venit pentru rapel și altul pentru cei care urmează să facă prima doză. Cele două cozi sunt la fel de mari.

Vaccinarea se va face 24 de ore din 24, în acțiune fiind implicați 1000 de voluntari. Maratonul se va încheia luni dimineață, la ora 8.00.

La maratonul de vaccinare de acum 3 săptămâni s-au vaccinat peste 20.000 de persoane, dublu față de cât estimau autoritățile.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri