FOTO & VIDEO. Inundaţii în Constanţa

Data actualizării: Data publicării:
inundatii cta 4 - daniela ganciu

O oră şi jumătate de ploaie torenţială a paralizat complet traficul, nu doar pe străzi, ci şi pe un bulevard important din Constanţa. S-au strâns 35 de litri de apă pe metru pătrat, altfel spus, a plouat într-o singură noapte cât pentru o lună întreagă. Canalizarea a dat pe dinafară, iar şoseaua a fost acoperită de apă. Furtuna a smuls acoperişuri, a rupt copaci din rădăcini şi a pus la pământ stâlpi de electricitate.

ACTUALIZARE. O oră şi jumătate de ploaie torenţială a adus necazuri mari la Constanţa luni dimineaţă. Canalizarea nu a rezistat celor 35 de litri de apă pe metru pătrat şi străzile din oraş s-au umplut de apă. Maşinile au început să plutească aproape, iar una a fost strivită de un acoperiş luat de vânt:


 

Mai multe maşini sunt în apă şi la această oră, pe bulevardele din oraş, iar un acoperiş luat de vânt s-a prăbuşit în totalitate pe o maşină.

A plouat torenţial în Constanţa. Mai multe maşini au rămas în apă pe unul dintre principalele bulevard din oraş. Şi străzile din apropierea Primăriei, dar şi mai multe parcări din Constanţa sunt sub apă.

Bulevardul I. C. Brătianu din Constanța, una dintre principalele artere rutiere ale orașului, a fost închis timp de aproape o oră, luni dimineața, pe o distanță de 450 de metri. Din cauza acumulării de apă, în urma ploii foarte puternice, mai multe autovehicule au rămas blocate, inclusiv un microbuz care transporta persoane. Și două autobuze au avut probleme, dar au reușit în cele din urmă să iasă din apă.

În zonă – care nu este cunoscută ca una cu probleme în cazul acumulării unor cantități mai mari de apă - a fost inundată o casă și mai multe barăci. Constanța s-a aflat, luni dimineața, sub cod portocaliu de ploi, acumulându-se 35 de litri pe metrul pătrat.

O telespectatoare din Constanța ne-a trimis câteva fotografii: 

inundatii cta 3 - daniela ganciu
inundatii cta 3 - daniela ganciu

Și în zona localității Făclia au fost probleme, două mașini sunt blocate pe carosabil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri