FOTO & VIDEO. Obiect luminos neidentificat pe cerul României

Data actualizării: Data publicării:
obiect neidentificat vrancea ramnicu sarat

Un obiect încă neidentificat a fost surprins marți dimineață de doi telespectatori Digi24, unul din Vrancea și unul din Bihor. Același obiect pare a fi surprins și într-un oraș din vestul Rusiei și în Grecia.

Imaginile au fost surprinse în noaptea de luni spre marți între Râmnicu Sărat și Focșani, ne-a scris Radu Alex. El a adăugat că a reușit să facă fotografii cu ceea ce, crede el, ar putea fi stația spațială chineză Tiangong-1.

Alte imagini au fost surprinse de Alex Ciuhandu, din județul Bihor, la ora 5:30. El a filmat același obiect spre direcția nord-est și spune că părea a fi un meteorit care a intrat în atmosferă.

În plus, un român aflat în vacanță în Grecia a surprins și el fenomenul, la ora 5:35.

O pată de lumină rămasă în urma unui fenomen astronomic: meteorit sau satelit ce a intrat în atmosfera Pamântului”, spune bărbatul, care a fotografiat momentul de pe insula Chios.

Aparent, același obiect misterior a fost observat și în Rusia, într-un oraș din apropiere de granița cu Ucraina.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un bărbat din Lipetsk a încărcat imaginile pe YouTube cu obiectul luminos.

În ambele clipuri, obiectul emana o lumină concentrată, ce ulterior devenea difuză, ceea ce ar putea însemna o dezintegrare în atmosferă.

În legătură cu stația Tiangong-1, aceasta nu a mai fost văzută de China din septembrie 2016, iar experții sunt de părere că obiectul de 8,5 tone se va prăbuși pe Pământ la începutul anului 2018.

Latitudinile prevăzute de specialiști indică Spania, Portugalia, Italia, Bulgaria și Grecia ca fiind țările în care cele mai mari bucăți ale navei vor ateriza, în contextul în care nu vor reuși să se dezintegreze complet în atmosferă. Totuși, data, ora și amprenta geografică a reintrării în atmosferă sunt incerte.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro) sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri