Fotografia la care se uita Liviu Dragnea în timpul moțiunii de cenzură

Data actualizării: Data publicării:
dragnea-fotografie

Liviu Dragnea a fost surprins, joi, în Parlament, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, în timp ce se uita la o fotografie cu tânăra agresată de un deținut eliberat în baza recursului compensatoriu dat de PSD-ALDE.

Fotografia a fost distribuită în Parlament de către deputații Opoziției. În imaginile surprinse de Digi24 se vede că Liviu Dragnea ține fotografia în mână și, din când în când, se mai uită la ea.

O fotografie asemănătoare au primit și premierul Viorica Dăncilă și ministrul justiției Tudorel Toader.

Vă reamintim că o tânără de 20 de ani a fost tâlhărită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, luna trecută, de către un bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu promovat de ministrul justiției, Tudorel Toader.

Citește și ”Dragnea își pregătește plecarea de la putere. Și întoarcerea. Ca președinte al României”

Circa 9.000 de deținuți au fost elibrați mai devreme, în intervalul ianuarie-octombrie 2018, în baza acestui act susținut de PSD-ALDE, au arătat sindicaliștii din penitenciare.

agresiune lift 1
Liviu Dragnea a fost surprins uitându-se la imaginile cu tânăra de 20 de ani ce a fost tâlhărită de către un bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu.

Citește și Tatăl fetei tâlhărite în Alba Iulia: „Cei care l-au eliberat pe nenorocitul ăsta sunt la fel de vinovaţi”

Bărbatul care a agresat-o pe tânără într-un bloc din Alba Iulia are 33 de ani și este recidivist eliberat în baza recursului compensatoriu. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul a bătut-o pe fata de 20 de ani şi i-a furat tot ce avea la ea apoi a fugit. Scenele au fost surprinse de o cameră de supraveghere, astfel că agresorul a fost identificat uşor. 

Citește și Bărbatul care a lovit cu brutalitate o tânără din Alba Iulia are interdicție pe viață în Grecia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri