Frații interlopului Emi Pian au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor

Data actualizării: Data publicării:
jandarmerie pian
FOTO: Captura Digi24

Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian și Grațian, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, potrivit AgerpresTotodată, a fost reținut și un alt membru al clanului Duduianu.

Cei trei sunt acuzați că în conflictul de acum o săptămână l-au atacat pe Richard Emanuel Gheorghe, care face parte din gruparea Rinu și este arestat în prezent pentru moartea fostului lider al Duduienilor.

"Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus extinderea cercetărilor și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații D.V., D.L. și D.I.G., sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de omor.

Probele administrate în cauză până în prezent au conturat următoarea situaţie de fapt:

La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa.

Totodată, față de cei trei inculpați s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive", se arată în comunicatul Parchetului.

Emi Pian a murit în urma unui conflict

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului.

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană „agresivă” şi nu a deranjat „absolut niciodată pe nimeni”.

„Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta”, a susţinut avocata.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri