Video Frații Tate au angajat-o pe avocata lui Mike Tyson ca să-i scoată din arest

Data actualizării: Data publicării:
Frații Tate
Frații Andrew și Tristan Tate. Foto: Profimedia Images

Frații Andrew și Tristan Tate contestă din nou arestarea preventivă. Ei sunt la Curtea de Apel București, unde se judecă o nouă cerere a lor de eliberare. Și-au adus la București și o avocată din SUA, care i-a apărat și pe Mike Tyson și Chris Brown.

Frații Tate au fost aduși în urmă cu două ore la Curtea de Apel București, unde așteaptă ca judecătorii să ia o decizie cu privire la arestarea lor.

Cei doi sunt de în arest preventiv de mai mult de o lună, timp în care DIICOT a adunat tot mai multe acuzații și probe care îi vizează.

Pentru a-și întări apărarea, Andrew și Tristan Tate au adus din SUA o avocată care a apărat de-a lungul carierei sale mai multe vedete de la Hollywood. Este vorba despre o avocată care i-a apărat, printre alții, pe Mike Tyson și Chris Brown. Ea este prezentă în sala de judecată de la Curtea de Apel București.

Nu va pleda astăzi, însă îi va consilia și se va sfătui cu avocații care vor pleda astăzi pentru frații Tate, pentru a le construi o apărare mai bună.

Cei doi frați Tate sunt arestați preventiv din data de 30 decembrie 2022.

Ei sunt acuzați de trafic de persoane și viol. Până în prezent au fost identificate şase persoane care au fost exploatate sexual de grupul condus de cei doi britanici.
 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri