Furtună puternică în Olt. Zeci de copaci şi stâlpi de energie, doborâţi la Corabia

Data publicării:
copaci cazuti corabia

Zeci de copaci şi mai mulţi stâlpi de energie electrică au fost doborâţi, în noaptea de miercuri spre joi, în oraşul Corabia, de o furtună, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa (ISU) Olt.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Furtuna, care a durat aproximativ 10 minute, a doborât şi un acoperiş de bloc, un panou publicitar, iar trei autoturisme parcate au fost avariate uşor de copacii căzuţi.

Din cauza stâlpilor de susţinere a liniilor electrice aeriene, care au fost doborâţi, şi a avarierii unor puncte de transformare, a fost afectată alimentarea cu energie electrică a oraşului Corabia. Sunt afectaţi circa 25% din consumatorii casnici din Corabia, echipe de la distribuitorul de energie fiind prezente în teren pentru remedierea avariilor.

Pentru îndepărtarea efectelor negative ale furtunii, au intervenit echipaje de pompieri de la mai multe subunităţi ISU Olt, echipaje de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Corabia, echipe de la societatea de distribuţie a energiei electrice, precum şi poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră.

„Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de energie electrică, un panou publicitar şi un acoperiş. Trei autoturisme au fost avariate. Nu au fost înregistrate victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, potrivit Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri