G. Firea numește un nou director interimar la conducerea Administrației Spitalelor

Data publicării:
spitalul sf maria

Răzvan Ionuţ Niţu, fost inspector ANAF, este noul director general interimar al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), a anunţat, vineri, Primăria Capitalei. Schimbarea fostului director interimar, Eduard Armeanu, intervine la o zi după ce jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor dezvăluiseră că acesta avea o sentință în justiție care nu îi permitea să dețină o funcție de conducere până în 2018.

spitalul sfanta maria

„Conducerea interimară a ASSMB şi-a încetat, joi, activitatea. Întreaga conducere a ASSMB va fi angajată prin concurs, conform legii. Noul director general interimar va gestiona activitatea ASSMB până la finalizarea concursurilor, conform legii”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, într-un comunicat.

Răzvan Niţu are 33 de ani şi este fost inspector ANAF, licenţiat în ştiinţe economico-financiare şi bănci.

Fostul director interimar, Eduard Armeanu, şi-a încetat activitatea joi din funcţia pe care o ocupa la ASSMB. Acesta a ocupat funcţia de director interimar al ASSMB după ce Emanuel Butnariu, fostul director interimar, şi-a luat concediu pentru a candida la alegerile parlamentare pentru un loc la Senat.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Răzvan Niţu are un teren extravilan în Prahova, Ocina de Jos, de 2.118 metri pătraţi, cumpărat în 2011, şi un apartament în Bucureşti, de 26 de metri pătraţi, achiziţionat în 2012. De asemenea, mai deţine şi o Toyota-Yaris din 2009, scrie News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri