Gabriela Firea, amenințată din interiorul PSD: „Suntem suprimați pe model stalinist!”

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea se plânge pe o rețea de socializare că „află de tot felul de amenințări” la adresa ei și a colegilor ei, dar nu a precizat natura acestora și nici cine o amenință. În schimb, primarul general al Capitalei răspunde amenințărilor cu o cugetare care aparține scriitorului Octavian Paler. Războiul dintre cei care cer reformă în PSD și Liviu Dragnea escaladează de la o zi la alta. Până acum, la cele mai noi acuzații, au reacționat șeful PSD Constanța Felix Stroe și Codrin Ștefănescu. Liviu Dragnea încă nu.

Gabriela Firea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mesajul postat pe Facebook de Gabriela Firea:

Aflu tot felul de amenințări la adresa mea și a colegilor care pun mai presus de un om, devenit dictator, interesul românilor. Și pentru că am îndrăznit să spunem ce nu merge bine în țară și în echipă, suntem suprimați pe model stalinist. Am de făcut un singur comentariu:

Postarea vine la doar câteva ore după ce a declarat că liderul PSD Liviu Dragnea vrea să o „lichideze” şi că intenţionează să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei, iar sectoarele să devină unităţi administrativ-teritoriale.

„Domnul Dragnea a anunţat într-o şedinţă cu câţiva primari de sectoare că el doreşte să desfiinţeze Bucureştiul”, a susţinut Firea.

Gabriela Firea a făcut noi dezvăluiri din interiorul PSD. Primarul general al Capitalei susține că Liviu Dragnea împreună cu membri de partid foarte apropiați au pus la cale atacul violent al jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul din 10 august.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut.”, a declarat Firea.

Citiți și:
Dezvăluire | Firea spune că Dragnea a ordonat intervenția violentă a jandarmilor la protestul din 10 august: „Știu mai multe”

În primăvara acestui an, supărată că opoziția din Consiliul General nu  votează așa cum dorește ea, și Gabriela Firea a fost protagonista unui moment controversat. „Voi face publică lista cu toate rudele dumneavoastră, domnule consilier general, cu prietenii colegilor dumneavoastră… Avem lista completă cu toate. Rudele, cunoștințele, prietenii, vecinii, iubiții, puncte puncte, ai celor de la PNL, PDL, acești consilieri care se opun, dar rudele și prietenii lor câștigă bani grei de la Primărie”, amenința primarul general, în ședința de consiliu general.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri