Gabriela Firea a suferit o nouă operaţie la colon: "Am trecut de situaţii considerate de medici ca fiind extrem de dificile"

Data actualizării: Data publicării:
foto 8 gabriela firea foto pmb
Foto: Primaria Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, povesteşte într-un mesaj postat pe Facebook că a suferit o nouă operație la colon la Spitalul ”Dr. Ioan Cantacuzino” și a precizat că medicii din România sunt cu adevărat profesioniști, iar cei care i-au recomandat să se opereze în străinătate au greșit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gabriela Firea spune că a trecut cu bine de această ultimă intervenţie chirurgicală, "pentru remedierea unei afecțiuni a colonului!": "Totul a decurs fără niciun fel de complicaţii, iar acum sunt supravegheată post-operatoriu".

Firea povesteşte că a trecut peste o perioadă foarte grea, în care problemele de sănătate s-au suprapus peste cele din activitatea curentă, şi că au fost "situaţii considerate de medici ca fiind extrem de dificile".

"În astfel de momente cubori cu adevărat cu picioarele pe pământ", spune ea.

"Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la București , am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat și de reputații specialiști din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular și că personalul medical din România merită tot respectul și încrederea noastră", a transmis ea.

Interventia a avut loc ieri, tot la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” și a fost realizată de aceeași echipă de medici alcătuită din managerul Spitalului Cantacuzino, Conf. Dr. Iulian Brezean – doctor în științe medicale, directorul medical Dr. Sorin Petrea- medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generală, Dr. Mihaela Vilcu- medic primar chirurgie generala si Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Primarul general, Gabriela Firea, a mai fost supusă, în 22 martie, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”.

Şi în decembrie 2018, Gabriela Firea anunţa că a avut probleme de sănătate, fiind tratată la spitalele Cantacuzino şi Colentina.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri