Gabriela Firea, ironizată pe Wikipedia, unde a devenit Gabriela „Fifi” Firea aka „Duamna”

Data actualizării: Data publicării:
Gabriela_Firea_-_Wikipedia_-engleza

Pagina de Wikipedia în engleză a Gabrielei Firea a fost modificată astfel încât numele edilului capitalei să fie Gabriela „Fifi” Firea aka „Duamna”. În același articol de Wikipedia, liderul PSD este descris drept Liviu „Daddy” Dragnea, scrie europafm.ro.

Gabriela_Firea_-_Wikipedia_-engleza
Gabriela_Firea_-_Wikipedia_-engleza

Sursă foto: europafm.ro (click pe imagine pentru a o mări)

Enciclopedia online Wikipedia este o platformă care funcționează cu ajutorul voluntarilor, care pot modifica total sau parțial pagina unei personalități. Există însă editori care verifică modificările, astfel încât platforma să nu răspândească informații false.

Însă, timp de câteva ore, se pot strecura și modificări amuzante. Astfel de situații au mai existat de-a lungul timpului, drept țintă fiind inclusiv politicieni români. Ieri a fost rândul primarului Bucureștiului, a cărei nume a fost schimbat în Gabriela „Fifi” Firea aka „Duamna”. În același articol, numele lui Liviu Dragnea a fost modificat în Liviu „Daddy” Dragnea.

Pagina de Wikipedia în engleză a Gabrielei Firea a fost modificată între timp, însă editorii europafm.ro au apucat să facă un prinscreen articolului de ieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri