Gabriela Firea vrea să îi acorde titlul de cetățean de onoare al Capitalei lui Alexandru Arșinel

Data publicării:
note-arsinel

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa acorde titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti actorului Alexandru Arsinel, "in semn de respect pentru contributia adusa in dezvoltarea si promovarea teatrului romanesc", relatează Hotnews.

Propunerea va fi suspusă votului în ședința Consiliului General al Municipiului București de săptămâna viitoare.

Anul trecut, Alexandru Arsinel, managerul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, a cerut primăriei fonduri pentru realizarea unui acoperis pentru Gradina de vara Herastrau, care apartine teatrului.

"Am avut o întâlnire de lucru cu managerii celor 15 teatre și instituții de spectacole aflate în subordinea Municipalității pentru a analiza problemele cu care se confruntă acestea și pentru a găsi soluțiile necesare astfel încât activitatea culturală în Capitală să se desfașoare în cele mai bune condiții. Cele mai importante aspecte dezbătute în cadrul întrevederii au fost luarea măsurilor pentru punerea în siguranță a clădirilor teatrelor care sunt încadrate în diverse categorii de risc seismic și rezolvarea situației deficitului de personal”, declara în septembrie Gabriela Firea.

Alexandru Arșinel s-a aflat în mijlocul unui scandal în urmă cu patru ani, când a suferit un transplant renal la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj. Actorul a fost operat la doar trei zile după înscrierea pe listele de așteptare, în condițiile în care există pacienți care așteaptă un rinichi și zece ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri