Gălăţenii au furat pubelele cu sare pregătite pentru polei. Primăria face un apel disperat

Data publicării:
pubele sare galati
FOTO: Facebook Primaria Galati

Mai multe pubele cu sare au fost amplasate de autoritățile gălățene lângă blocuri, în așa fel încât să poată fi folosite în caz de ghețuș sau polei. După o zi, pubelele cu sare au dispărut.

Mai multe pubele din orașul Galați în care era depozitată sare pentru sezonul rece au fost furate. Ele fuseseră amplasate de reprezentanții societății de salubrizare în urmă cu două zile chiar lângă punctele de colectare a gunoiului.

Printr-un comunicat de presă, Primăria Galați anunța că a montat pubele cu sare în punctele de colectare a deșeurilor din cartierele orașului.

În anunțul respectiv reprezentanții municipalitații subliniau faptul că sarea nu este „destinată consumului alimentar, ci prevenirii alunecării, când se formează gheață sau polei, la intrările în scările de bloc sau pe căile de acces pietonale din apropierea acestora”.

La o zi de la amplasarea publelor cu sare, Primăria a anunțat pe Facebook că acestea au dispărut.

Reprezentanții municipalității au cerut ajutorul populației pentru prinderea hoților.

„Apel la spiritul civic! Trei dintre pubelele cu sare, ce poate fi folosită pentru prevenirea alunecării în caz de polei sau gheață, au dispărut la scurt după ce au fost amplasate. Este vorba despre pubela de la punctul de colectare a deșeurilor din cartierul I.C. Frimu, din zona blocului U7, de pubela din cartierul Micro 40, din zona blocului F2, și de pubela din zona fostului cinematograf Flacăra. Facem apel pe această cale la spiritul civic, să păstrăm bunurile comune, iar dacă sunteți martorii unor acte de furt sau vandalism vă rugăm să contactați Poliția Locală în vederea identificării autorilor. Vă mulțumim!”, a anunțat Primăria Galați.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactare G.M.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri