Galerie foto. Primele imagini din sezonul 7 al serialului „Urzeala Tronurilor”

Data actualizării: Data publicării:
game of thrones sez 7 meera si bran
FOTO:www.makinggameofthrones.com/HBO

Au apărut primele fotografii din sezonul 7 al mult-așteptatului serial „Urzeala Tronurilor”. În cele 15 imagini apar personaje importante din serial: Cersei și Jamie Lannister, Jon Snow, Daenerys Targaryen, Arya Stark, Sansa Stark, Bran Stark și Meera, Tyrion Lannister și Brienne of Tarth. 

game of thrones sez 7 meera si bran
Meera și Bran Stark Sursa:www.makinggameofthrones.com/HBO

Sezonul 7 din serialul „Urzeala Tronurilor” va avea premiera pe data de 16 iulie, a anunțat, HBO. Sezonul este unul inedit, întrucât scenariștii serialului și-au imaginat fără autorul cărților la baza cărora stă serialul, viitorul personajelor și al Westerosului. George R.R Martin, autorul romanelor „Cântec de gheață și foc”, a finalizat cinci din cele șapte cărți ale seriei. În consecință, serialul și cărțile ar putea avea finale diferite. 

Sezonul 6 s-a încheiat cu Cersei Lannister pe Tronul de Fier, după ce a reușit să își elimine toți inamicii, cu prețul de a-și pierde și ultimul copil. Jon Snow a fost încoronat drept noul Lord de Winterfell, după o bătălie împotriva lui Ramsay Bolton și Daenerys Targaryen a pornit în sfârșit spre Westeros pentru a recâștiga Tronul de Fier.

Deschideți galeria foto (click pe prima imagine) pentru a vedea toate fotografiile. 

FOTO:www.makinggameofthrones.com/HBO
FOTO:www.makinggameofthrones.com/HBO

 

Al şaptelea sezon al serialului „Urzeala Tronurilor” va avea şapte episoade. Cel de-al optulea şi ultimul sezon ar urma să aibă premiera în anul 2018 şi va conţine şase episoade.

„Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. „Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria „Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri