Gestul făcut de Liviu Dragnea din spatele gratiilor 

Data publicării:
liviu dragnea dus la inchisoare

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, care execută în prezent o pedeapsă de 3 ani și 6 luni la Penitenciarul Rahova după condamnarea din dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, a dat în judecată Inspecția Judiciară la Curtea de Apel București.

Liviu Dragnea cere magistraților Curții de Apel București anularea unei rezoluții a Inspecției Judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre o rezoluție a Inspecției Judiciare prin care a fost clasată o plângere depusă de fostul președinte PSD ce vizează activitatea procurorului DNA Alexandra Lăncrănjan.

Inspectorii care au analizat plângerea lui Liviu Dragnea au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârșirea unei abateri disciplinare, prin urmare a fost dată soluția de clasare, contestată acum de fostul lider PSD.

Solicitarea lui Liviu Dragnea a fost înregistrată luni la Secția de contencios administrativ a Curții de Apel București, nefiind alocat încă un termen de judecată.

Liviu Dragnea, 3 ani și 6 luni de închisoare

Fostul președinte al Partidului Social Democrat execută în prezent, la Penitenciarul Rahova, o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisă în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. A fost a doua condamnare definitivă primită de Liviu Dragnea, după cea din dosarul Referendumului.

Actualmente, fostul președinte PSD este cercetat de DNA în dosarul „Tel Drum”, fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care Liviu Dragnea era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri