Gheorghe Dincă, huiduit la Tribunalul Olt: „Spânzură-te singur!”

Data publicării:
gheorghe-dinca-diicot-ianuarie-2020-inquam-ganea (2)
FOTO: INQUAM PHOTOPS - Octav Ganea

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceşeanu şi Luiza Melencu, a ajuns, vineri, la Tribunalul Olt. Mai multe persoane l-au huiduit și i-au strigat „să se spânzure”.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, principalii suspecţi în dosarul „Caracal”, au ajuns în faţa magistraţilor Tribunalului Olt care verifică legalitatea măsurii arestului preventiv.

Câteva persoane s-au strâns în faţa Tribunalului şi i-au huiduit pe cei doi.

O persoană a strigat către Dincă: „Băăăă...., spânzură-te singur! Te duci la pârnaie! Te duci la Craiova şi te spânzură ăia!”, scrie Mediafax.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi și a violat-o de mai multe ori.

Ştefan Risipiţianu este acuzat că, ajuns la locuinţa respectivă, a observat fata și i-a cerut lui Dincă acordul s-o violeze.

Dincă ar fi omorât-o în 17 aprilie pe Luiza Melencu, în bătaie, iar apoi a ars trupul acesteia într-un butoi metalic.

În 24 iulie, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, și a dus-o la locuinţa sa din Caracal. Și cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanţ, legată și violată. Dincă este acuzat că a sunat familia tinerei pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, Dincă a observat că fata a reuşit să desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră. Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

Redactare G.M.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri