Sari la conținut

Șpaga cerută de un ginecolog din Timișoara pentru o întrerupere de sarcină

Un medic ginecolog din Timișoara a fost prins în timp ce lua mită de la un cuplu, pentru a efectua o întrerupere de sarcină. Ofițerii Direcției Generale Anticorupție Timiș l-au prins în flagrant pe medic, după ce au fost contactați de o persoană, la linia verde anticorupție 0800.806.806.

ginecolog

FOTO: Shutterstock

''Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) — Serviciul Județean Anticorupție ( SJA) Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au prins în flagrant un medic, la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei cu titlu de mită pentru condiționarea unui act medical'', arată un comunicat al DGA remis Agerpres.

În urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție faptul că un medic ginecolog de la un spital din Timișoara a pretins suma de 350-400 de lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soției sale.

''Apelul a fost direcționat structurii de profil pentru soluționare, fiind înregistrat denunț la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofițeri DGA și procurorul de caz au realizat în dimineața acestei zile prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei'', detaliază sursa citată.

Față de persoana în cauză a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, cercetările fiind continuate cu inculpata în stare de libertate.

Pe aceeași temă