Haos în Parlament. USR: Lui Iordache îi e frică să se ridice de pe scaun. PSD a pierdut majoritatea

Data publicării:
florin iordache

PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților și de aceea refuză să supună la vot cererea înaintată de USR, PNL și PMP pentru revocarea lui Liviu Dragnea și a lui Florin Iordache din funcția de președinte, respectiv vice-președinte - sau cel puțin așa susțin reprezentanții USR. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

LIVE TEXT. Scandal în Parlament: Iordache nu se ridică de pe scaun. Știrbu: „În Egiptul Antic, faraonul era îngropat cu slugile sale”

Liderul PSD Liviu Dragnea nu a venit în plen, în schimb toţi aleşii PSD au fost convocaţi şi nu au voie să părăsească plenul Camerei. Florin Iordache a suspendat ședința, după ce deputatul PNL Marilen Pirtea a refuzat să plece de la microfonul plenului. În acest moment, Florin Iodache nu vrea să se ridice de pe scaunul de prezidare a ședinței Parlamentului, iar în jurul lui sunt câțiva social-democrați. În acest moment se poartă un soi de negocieri între parlamentarii coaliției la putere și cei ai opoziției.

„Astăzi, lui Florin Iordache îi este frică să se ridice de pe scaunul cel mai înalt din Camera Deputaților, iar PSD a făcut scut în jurul lui.

PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților și refuză în mod abuziv să supună la vot cererea înaintată de USR, PNL şi PMP privind revocarea lui Liviu Dragnea şi a lui Florin Iordache din funcţiile de preşedinte şi respectiv vice-preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Dragnea nu a venit la plen, probabil face negocieri pentru a reface majoritatea, dar a împărțit deja toate funcțiile publice și nu mai are ce să ofere.”, scriu reprezentanții USR pe Facebook, acolo unde transmit live din plenul Parlamentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri