Harta Maratoanelor Vaccinării din țară. Florin Cîțu: 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul din Capitală. Adică 5 pe minut

Data actualizării: Data publicării:
florin citu la maratonul vaccinarii de la sala palatului
Premierul Florin Cîțu a venit la Sala Palatului la maratonul vaccinării Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Peste 7.000 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore, a anunțat premierul Florin Cîțu pe pagina de Facebook. Alături de mesaj, premierul a publicat și harta Maratoanelor Vaccinării din țară, din perioada următoare.

„7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! O veste foarte bună! Aveți aici harta tuturor Maratoanelor Vaccinării din țară, în perioada următoare. La fel, puteți merge și la centrele drive-thru. Salvați fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeți o zi și mergeți să vă vaccinați. Chiar și în acest weekend, după ce stați la o terasă, "pe chill", relaxați, la cafea. Sau după ce mergeți în parc. Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate! România, hai că se poate!” a transmis premierul.

harta maratoane vaccinari
Harta Maratoanelor Vaccinării. Foto: Facebook/ Florin Cîțu

Mii de persoane au venit să se vaccineze la centrele din București unde, de vineri până luni, este organizat maratonul vaccinării. Medicul Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare de la Sala Palatului, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că în cursul nopții, în fiecare minut au fost câte 3-4-5 persoane care au venit să se vaccineze.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri