Hoţii au furat seiful cu taxele şi impozitele din Galaţi, dar nu au găsit niciun ban

Data actualizării: Data publicării:
Electronic home safe
FOTO: Getty Images

Mai mulți hoți au furat un seif din interiorul unui centru de colectare a taxelor și impozitelor locale din orașul Galați. Incidentul s-a produs noaptea trecută și a avut un deznodământ neașteptat pentru infractori: seiful era gol. Hoții sunt căutați de poliție.

Potrivit Poliției, în jurul orei 23.00, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a auzit zgomote din interiorul clădirii și că a văzut doi bărbați transportând un obiect greu la o mașină.

Polițiștii care au răspuns apelului de urgență au aflat că hoții au smuls din podeaua clădirii un seif gol, dezafectat.

Infractorii nu știau că unitatea fiscală folosește altă cutie de valori, dar și aceasta era goală deoarece încasările sunt transferate în fiecare seară. În prezent, hoții sunt căutați de polițiști care au deschis un dosar penal.

„Hoții au spart sediul centrului de taxe și impozite de pe strada Brăilei. Au reușit să smulgă din podea o cutie de valori. Aceasta era goală, nu mai era folosită. Oricum, valorile nu stau peste noapte în clădire, seiful utilizat în prezent este golit în fiecare seară. Incidentul a fost anunțat la 112 de un bărbat, el spune că a auzit zgomote și că a văzut doi bărbați. Polițiștii fac cercetări pentru furt calificat”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Pe parcursul zilei, centrul Primăriei Galați este închis pentru a permite polițiștilor să continue ancheta.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri