Ilan Laufer susține că Liviu Dragnea este „deținut politic”: „Îmi declar respectul și solidaritatea față de el”

Data publicării:
ilan laufer a adormit la audieri

Fostul ministru Ilan Laufer, vizat de o anchetă în care este suspectat de complicitate la gestiune frauduloasă și evaziune fiscală, și-a declarat solidaritatea cu Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, și a afirmat că fostul lider al PSD este „deținut politic”.

„Am pierdut o bătălie, dar nu și războiul. Este un lucru foarte trist, faptul că în țara noastră, în anul 2019, la 30 de ani de la căderea comunismului, avem deținuți politici.

Îmi declar pe această cale, respectul, sprijinul și solidaritatea față de domnul președinte Liviu Dragnea.

Cu siguranță, scorul pe care PSD l-a obținut la aceste alegeri pentru Parlamentul European nu este cel așteptat, dar poporul are întodeauna dreptate și trebuie șă existe o analiză serioasă”, scrie Ilan Laufer.

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri a adăugat că „peste 70% din programul de guvernare al PSD a fost realizat - inclusiv creșterea pensiilor și a salariilor” și că „PSD-ALDE dispune de majoritate în Parlament și va continua să guverneze țara”.

„În același timp este incontestabilă atât creșterea economică a României în ultimii doi ani și jumătate de guvernare PSD-ALDE, cât și faptul că peste 70% din programul de guvernare a fost realizat - inclusiv creșterea pensilor și a salariilor conform promisiunilor asumate!

Am creat programul Start-up Nation și multe alte programe pentru mediul de afaceri din România și este foarte important ca aceste programe să meargă mai departe, cu toate că am fost și suntem atacați, amenințați și ni s-au adus injurii din partea opoziției. Opoziție care a apelat la aceate mijloace într-o campanie murdară, îndreptată împotriva PSD-ului și a tuturor liderilor parditului și mai ales a președintelui acestuia.

Noi am ales să comunicăm realizările din programul de guvernare, care sunt fără doar și poate semificative pentru România și pentru români, cu toate acestea, în mod democratic PNL a câștigat alegerile pentru Parlamentul European, nu și alegerile parlamentare.

Atâta timp cât PSD-ALDE dispune de majoritate în Parlament va continua să guverneze țara într-un mod democratic, având această obligație și responsabilitate față de România și față de cetațenii acesteia, iar dacă opoziția dorește să instaleze o guvernare condusă de Ludovic Orban, trebuie să apeleze la mijloace constituționale.”, a mai scris Ilan Laufer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri