Ilie Balaci, înmormântat azi. Mesajul emoționant al fiicei lui, Lorena Balaci: „El este al întregii Românii”

Data actualizării: Data publicării:
lorena balaci

Ilie Balaci a fost adus, marți, pe stadionul din Craiova, acolo unde au putut veni toți cei care au vrut să-și ia rămas bun de la el înainte de a fi înmormântat. Lorena Balaci, fiica marelui fotbalist, a stat de vorbă cu jurnalistul Digi Sport Dan Filoti și i-a împărtășit câteva amintiri cu tatăl ei, părând resemnată că trebuia să-l împartă, grație celebrității lui, cu toată lumea.

Lorena Balaci: „Îi spuneam tot timpul: Of, nu mai merg cu tine la mall, ca parcă plec cu ursul din parc, toată lumea vrea poze cu tine, nu putem să bem o cafea liniștiți! Și mi-a zis: Tată, asta trebuie să fac. Și de-asta am acceptat absolut tot ce-a ținut de lume. N-am restricționat accesul nimănui, toată lumea care a dorit să-l vadă a putut să-l vadă, de-asta am și decis să-l depunem aici, pe stadion (Ion Oblemenco - n.r.), pentru că el este al Craiovei, el este al Olteniei, el este al întregii Românii.

Eu i-am spus mamei de duminică dimineață, de când mi-am dat seama că îl resuscitau de jumătate de oră și nu răspundea, am spus: D-zeu astăzi l-a vrut la el. Nu întâmplător a murit duminică, când pe acest stadion erau 50.000 de oameni. Îmi pare rău pentru fotbaliștii și-ai Stelei, și-ai Craiovei, dar aceea a fost sărbătoarea lui tata. D-zeu a vrut ca ziua aceea să fie sărbătoarea lui, pentru că 50.000 de oameni l-au aclamat, 50.000 de oameni au aprins lumini ca el să se poată duce spre Lumină”.

Citiți și:  VIDEO. Ilie Balaci, înmormântat. Momentul în care sicriul este scos de pe stadion în aplauze

 VIDEO. Moment emoționant pe stadionul „Ion Oblemenco”, în memoria lui Ilie Balaci

Marți, pe marginea terenului din Craiova, acolo unde a fost adus sicriul cu trupul lui Ilie Balaci, pe un fond negru, scria „Te vom iubi mereu” și un mesaj al galeriei: „Balaci, de la 8 la ∞” (infinit). Este numărul pe care l-a purtat fostul mare fotbalist.

Lorena Balaci a vrut să facă precizări și în legătură cu informațiile care s-au vehiculat, că Ministerul Sănătății ar fi trimis Corpul de Control la Ambulanța Craiova la cererea ei. Fiica lui Balaci a spus că nu are nimic de reproșat salvatorilor și nu are legătură cu această decizie a ministrului sănătății.

Citiți și: Șoc în lumea sportului. Fostul fotbalist Ilie Balaci a murit

 

Ilie Balaci, decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis

Cauza decesului lui Ilie Balaci. Inițial s-a crezut că este vorba despre un accident vascular

De ce a murit Ilie Balaci? Cum recunoști un accident vascular cerebral. Dar un infarct?

Ilie Balaci a murit. Ultimul lucru pe care i l-a cerut mamei sale înainte de a-și pierde cunoștința

Ilie Balaci a murit. Mesajul soției sale: „Atât de mult a iubit Craiova, că a murit aici!”

Fiica lui Ilie Balaci: „Lui tata îi era frică de moarte şi spunea că va muri tânăr”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri