Video Imagini cu hainele pe care anchetatorii le-au găsit la marginea drumului. O femeie le-a spus poliţiştilor despre ele

Data publicării:
haine caracal

Hainele pe care anchetatorii le-au găsit în câmp, la indicaţiile unei femei care a vorbit cu poliţiştii din Caracal vor fi expertizate pentru a se stabili dacă le-au aparţinut Alexandrei sau Luizei. Este vorba despre pantaloni scurţi şi blugi, aruncaţi la marginea drumului, pe câmp.

Este a treia zi de percheziții extinse la casa groazei din Caracal, acolo unde, în urmă cu o zi, anchetatorii au găsit pete de sânge pe un calendar şi pe o pereche de pantaloni ai presupusului criminal. Polițiștii și procurorii au căutat într-un lan de floarea soarelui telefonul Luizei, prima fată dispărută. În acea zonă, polițiștii au ridicat și niște haine de damă descoperite de o femeie pe marginea unui drum.

Femeia a sesizat, duminică, Poliția Caracal că a văzut aceste haine de damă acolo.

„De o săptămână am văzut hainele astea aici. Veneam la șosea în fiecare zi să iau pe soțul meu și de aseară de când am văzut căutările până acolo m-am gândit. Sunt niște blugi de damă, blugi, pantaloni scurți”, a spus femeia, care a participat la ridicarea probelor.

Ea a spus că nu a sunat la 112 pentru a face aceste declaraţii, ci a mers direct la Poliţia din Caracal.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri