Imagini cu impact emoțional. Cum arată piciorul unei protestatare rănite, la o lună de la mitingul diasporei

Data publicării:
Protest 10 august

Alexandra Pandrea, fotograf pentru Inquam Photos și Mediafax Foto, printre altele, a postat pe pagina personală de Facebook două fotografii șocante. În imagini se poate vedea evoluția unei răni pe care sora fotografei, Anca Pandrea, a suferit-o în timpul protestului din 10 august, înăbușit violent de jandarmi.

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional daca sunteți oameni și nu jandarmi. În stânga piciorul surorii mele pe 10 august, în dreapta piciorul surorii mele pe 10 septembrie. La o lună după atacul jandarmilor asupra unor protestatari pașnici cu aceeași dorință: M*** PSD! Ce au făcut Jandarmeria Română si Ministerul Afacerilor Interne, Romania în această lună? NIMIC! Sper să ardeți!, a  scris pe Facebook Alexandra Pandrea.

Aproape 800 de plângeri împotriva Jandarmeriei au fost depuse la Parchetul General în urma violenţelor din Piaţa Victoriei.

Pe de altă parte, însă, Jandarmeria acuză o lovitură de stat la protestele din 10 august și a făcut, azi, o sesizare la DIICOT în acest sens. Jandarmeria cere procurorilor să facă verificări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri