Imagini incredibile în centrul Capitalei. Și-a parcat mașina în intersecție și a „uitat” de ea peste noapte

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

O tânără de 29 de ani din București a găsit locul ideal de parcare:... în mijlocul unei intersecții. Mai exact, cea din fața Parcului Carol. Femeia și-a lăsat mașina acolo peste noapte și a plecat acasă, locuind în apropiere.

Automobilul a fost descoperit de o echipă a Poliței Locale. Tânăra a fost amendată cu 580 de lei și trei puncte de penalizare.

Polițiștii au filmat imagini de la fața locului și le-au postat pe pagina oficială de Facebook.

„Și-a parcat autoturismul în mijlocul intersecției și a „uitat” de el peste noapte. Așa a reușit să încurce circulația.

Duminică seara, V.I.G. - o doamnă în vârstă de 29 de ani – și-a ales ca loc de parcare intersecția Bulevardului Mărășești cu strada 11 Iunie. Fix în fața Parcului Carol. Având domiciliul în apropiere, conducătorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a încuiat mașina și a plecat acasă! Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul” uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancționată: 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare”, se arată în postarea Poliției Locale București.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri