Video Imagini șocante: Bătaie în plină stradă, cu bâte, într-un cartier din Craiova. Patru mașini au fost avariate

Data actualizării: Data publicării:
Bataie in trafic intr-un cartier din Craiova
Foto: captură Youtube / Gazeta de Sud

Patru mașini au fost avariate în urma unei altercații între mai multe persoane. Scenele violente au fost surprinse în cartierul craiovean Craiovița Nouă, potrivit publicației Gazeta de Sud

În imagini se observă cum mai multe persoane se lovesc cu bâtele. Nu au lipsit nici tamponările între mașini, mai precizează sursa citată. În urma incidentului a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cinci persoane au fost duse la audieri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”În cursul acestei zile, politiști din cadrul Politiei Municipiului Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca, in cartierul Craiovita Noua, a avut loc o altercatie intre mai multe persoane.

Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate in altercatie, acestea fiind conduse la sediul politiei pentru audieri.

În timpul altercatiei au fost folosite obiecte contodente, fiind totodata provocate avarii unui numar de patru autoturisme.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

La începutul lunii iunie, în același cartier, trei tineri au fost agresați fizic, iar mașina în care se aflau a fost avariată.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri