Video Imagini șocante filmate cu camera de bord. Un șofer din Sibiu forțează o depășire și pune în pericol pasagerii din două mașini

Data actualizării: Data publicării:
Un șofer din Sibiu forțează o depășire și pune în pericol pasagerii din două mașini
Un șofer din Sibiu forțează o depășire și pune în pericol pasagerii din două mașini FOTO: captură video YouTube

Imagini de infarct au fost filmate cu o cameră de bord, pe un drum din județul Sibiu, la sfâșitul săptămânii trecute. Șoferul unui autoturism de lux s-a angajat într-o depășire extrem de riscantă, fiind evitat la milimetru de două mașini care veneau regulamentar, pe contrans.

Din imagini se vede cum șoferul unui autoturism BMW se angajează în depășirea unei coloane de TIR-uri pe o porțiune de drum drept, cu vizibilitate, drum cu câte o bandă de mers pe fiecare sens dintre localitățile Orlat și Cristian.

Șoferul a făcut depășirea riscantă în condițiile în care, cel mai probabil, a văzut că de pe contrasens se apropiau mașini, însă nu s-a gândit nicio clipă că i-ar putea pune în dificultate pe acești șoferi.

Incidentul a fost filmat din prima mașină de pe contrasens, din față și din spate. Este evident că un impact care ar fi putut fi mortal a fost evitat doar pentru că cei doi șoferi de pe contrasens au fost pe fază și s-au ferit, intrând cu mașinile pe acostament.

Alina Ștefănescu, una din persoanele aflate în una din cele două mașini, spune într-o postare de pe Facebook că totul s-a petrecut în timp ce mergea spre propia cununie și spre botezul copilului ei.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri