Imaginile incidentului în care un băiețel a fost rănit, după ce coarda tirolianei s-a rupt, au fost publicate de familie

Data publicării:
copil tiroliana

Familia băiețelului de 10 ani rănit într-un parc de joacă din Craiova, după ce coarda unei tiroliene s-a rupt, a făcut publice imaginile cu incidentul. Tatăl copilului acuză că tiroliana era legată cu bandă adezivă și dă vina pentru accident pe administratorii Parcului Nicolae Romanescu.

În imaginile publicate de familia copilului se vede cum coarda care face legătura între harnaşamentul de siguranţă şi scripetele tirolianei se rupe, iar băiețelul cade de pe scara metalică, de la o înălțime de 8 metri. Micuțul s-a ales cu o entorsă și mai multe vânătăi, dar este în afara oricărui pericol.

Acum, familia copilului cere să se ia măsuri și îi acuză de neglijență pe administratorii parcului, spunând că tiroliana era legată cu bandă adezivă și că incidentul putea fi mult mai grav.

„Tiroliana era ruptă și asigurată cu bandă adezivă în speranța că ar rezista. Am venit practic la o joacă și mă duc să îl iau de la spital”, a spus tatăl micuţului.

Poliția face acum verificări intr-un dosar penal. Organizatorii activității din parc, care montaseră şi tiroliana, spun că dau declarații doar la poliție.

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj: Din primele cercetări, a rezultat că minorul a căzut ca urmare a ruperii coardei ce face legătura între harnașamentul de siguranță și scripetele tirolienei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vinovații riscă închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri