Încă un accident duminică în Bacău: Trei răniți, dintre care doi copii, duși la spital

Data publicării:
pompieri intervin cu descarcerare pentru scoaterea viictimelor din masina, martori pe strda
A fost nevoie de exhipe de descarcerare pentru scoaterea unui adult din mașină. Foto: Agerpres / ISU Bacău

Doi copii şi un adult au fost răniţi, duminică, în urma coliziunii dintre două autoturisme în localitatea Livezi din județul Bacău. Este al doilea accident petrecut duminică în Bacău: șapte persoane au murit în cursul dimineții, după ce o mașină s-a ciocnit de un microbuz, pe DN2/E85, între Adjud și Bacău.

"O victimă este conştientă, a fost descarcerată şi predată unui echipaj SAJ şi două victime conştiente care acuzau dureri la coloană, minori, au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Oneşti de o ambulanţă SAJ şi SMURD EPA", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Șapte persoane au murit și cel puțin cinci au fost rănite în urma unui accident grav produs duminică dimineață pe DN2/E85 între Adjud și Bacău. O mașină s-a ciocnit de un microbuz. A fost activat planul roșu de intervenție. Potrivit ISU Bacău, printre cei decedați sunt și doi copii.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri