Video Incediu violent la un loc de joacă pentru copii din Capitală

Data actualizării: Data publicării:
Incediu violent la un loc de joacă pentru copii din Capitală
Incediu violent la un loc de joacă pentru copii din Capitală. Foto: Captură video Facebook

A fost alertă în Sectorul 3 al Capitalei. Un loc de joacă pentru copii din cartierul Titan a luat foc, iar tot cartierul a fost împânzit de un fum gros. Pompierii s-au chinuit minute bune să stingă flăcările violente.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) transmite că au ars echipamentele de joacă şi covorul cauciucat. „În urmă cu scurt timp am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un loc de joacă dintr-un părculeţ de pe Bd. Nicolae Grigorescu, Sector 3. Au ars materiale combustibile (echipamente de joacă şi covorul cauciucat-tartan). În acest moment incendiul este lichidat. Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Nu sunt victime”, a precizat ISUBIF.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, transmite că autorii incendiului de la locul de joacă de pe Bd. Nicolae Grigorescu sunt nişte adolescenţi teribilişti” şi că urmează să fie identificaţi, în baza imaginilor suprinse de camerele de luat vederi, scrie Agerpres. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nişte tineri, nişte adolescenţi teribilişti, tocmai au incendiat un loc de joacă, un loc de joacă foarte bun, relativ recent reabilitat, care arăta foarte bine. Avem imaginile. Vreau să îi atenţionez pe toţi cei care au în intenţie să facă aşa ceva că spaţiile publice din Sectorul 3 sunt supravegheate. Avem imaginile care au ajuns deja la Poliţie. E doar o chestiune de ore până când cei care au făcut această ispravă vor plăti pentru faptele lor. Vor fi identificaţi şi vor plăti, pentru că nu e normal să se întâmple aşa ceva", a afirmat primarul, pe Facebook. Negoiţă a menţionat că locul de joacă va fi refăcut într-un „termen cât se poate de scurt”.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri