Incendiu în București. Polițiștii și procurorii fac anchetă la blocul ars în Ferentari

Data publicării:
pompieri care sting focul
Pompieri la stingerea unui incendiu. FOTO: Facebook ISU BIF

Poliţiștii și procurorii din București fac cercetări legate de izbucnirea incendiului la faţada blocului cu zece etaje din cartierul Ferentari, care a ars sâmbătă seară. Peste 120 de persoane au fost evacuate în urma incendiului.

„Urmare a incendiului produs ieri, la un imobil de 10 etaje situat pe Strada Baciului, Sector 5, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a anunțat Poliția Capitalei într-un comunicat transmis duminică.

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara în cartierul Ferentari din București, la un bloc care a ars de la etajul 2 până la etajul 10. Din primele informații, 8 persoane au fost rănite, dintre care două au fost duse la spital.

În urma incendiului izbucnit sâmbătă seara în Sectorul 5 al Capitalei au ieșit din apartamente 112 persoane, iar alte 11 au fost evacuate de echipele de intervenție. Două persoane care au fost expuse la fum au fost transportate la spital.

Incendiul a fost stins, dar pompierii caută alte posibile victime, urmând ca apoi să facă cercetări, împreună cu polițiștii, pentru stabilirea cauzelor izbucnirii focului.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri