Video&Foto Incendiu într-o zonă protejată din Delta Dunării. Flăcările s-au extins în apropierea unei localități

Data actualizării: Data publicării:
Incendiu într-o zonă protejată din Delta Dunării
Incendiu într-o zonă protejată din Delta Dunării. Foto: Ziarul de Tulcea/ captură video

ACTUALIZARE. Situația în zona Crișan este sub control, în urma incendiului de vedetație din Delta Dunării. Intervin 9 subofițeri cu 2 ambarcațiuni și două motopompe, a transmis ISU Tulcea.

Foto: ISU Tulcea
Foto: ISU Tulcea

Un incendiu de vegetație a izbucnit sâmbătă într-o zonă protejată a Deltei Dunării. Potrivit ISU Tulcea, flăcările s-au extins rapid într-o zonă greu accesibilă din apropierea localității Crișan.

La fața locului intervin pompieri și voluntari.

"Salvatorii Pichetului de Pompieri Crișan din cadrul Inspectoratului de Urgentă Delta al județului Tulcea intervin pentru limitarea exitinderii unui incediu de vegetatie uscată și stuf in apropierea localității Crisan. Aceștia sunt sprijiniți de un echipaj din cadrul Serviciului voluntar pentru situații de urgentă si acționează in principal pentru limitarea propagării focului către localitate și localizarea și stingerea acestuia. Intervenția este una dificilă din cauza zonei greu accesibile", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit sursei citate, pentru moment nu sunt puse în pericol locuințele cetățenilor ori alte obiective.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri