Începe astuparea gropilor din București. Nicușor Dan: În două luni o să fim bine

Data actualizării: Data publicării:
Gropi adânci pe o stradă din București.
Străzile din București sunt pline de gropi. Foto: Captură TV Digi24

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, miercuri, că va începe astuparea gropilor din asfalt și a dat și un termen pentru finalizarea acestei acțiuni: "Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine".

"Pe gropile din asfalt am alocat o sumă consistentă în buget. Imediat ce contractul este semnat și vremea ne permite, o să vedeți că începem să acționăm pe segmentul ăsta. Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt", a spus Nicușor Dan.

Primarul general a adăugat că bugetul Administrației Străzilor, "care înseamnă gropi, marcaje și semafoare", este de 20 de milioane de lei pe 2021.

"Undeva la șapte milioane de lei sunt datorii din 2020. Pe semafoare activitatea de mentenanță, nu de investiții noi, a continuat în limite rezonabile. Pe marcaje începem puțin mai târziu. Pe gropi, imediat ce asfaltul este uscat sutem gata să intervenim și în două luni, pe străzi în administrarea municipalității, o să rezolvăm problema gropilor", a subiniat Nicușor Dan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri