Incident pe Vârful Caraiman din Munții Bucegi. Principesei Margareta i s-a făcut rău

Data actualizării: Data publicării:
principesa margareta

Principesa Margareta, custodele coroanei, care a urcat pe jos, sâmbătă, la Crucea de pe Caraiaman, s-a simţit rău în timpul ceremoniilor organziate cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea monumentului ridicat cu sprijinul Casei Regale, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Principesa Margareta, custodele coroanei, a fost unul dintre participanţii la ceremoniile organziate, sâmbătă, la Cruca Caraiman, situată la aproape 2.300 de metri altitudine.

Surse locale au declarat pentru News.ro că Majestatea Sa Margareta s-a simţit rău în timpul ceremoniei, după ce a parcurs pe jos o parte din drumul de urcare către Crucea de pe Caraiman, însă fără a avea nevoie de intervenţie medicală.

Principesa Margareta,, care a urcat pe jos, sâmbătă, la Crucea de pe Caraiaman, s-a simţit rău în timpul ceremoniilor organziate cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea monumentului ridicat cu sprijinul Casei Regale, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

„Este un drum lung, obositor, pe care nu multe persoane îl pot parcurge fără dificultăţi. Este de apreciat efortul Majestiţii Sale şi faptul că a urcat până acolo” a declarat pentru News.ro şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

La ceremonii a participat şi ministrul Apărării, Mihai Fifor. 

Crucea de pe Caraiman a fost ridicată în cinstea eroilor neamului şi deţine recordul pentru monumentul ridicat la cea mai mare altitudine din lume. Regina Maria s-a implicat activ şi a susţinur ridicarea monumentului.

Monumentul, lăsat în degradare în ultima perioadă, se află în prezent în amdinistrarea Ministerului Apărării Naţionale.
Ca ceremoniile de sâmbătă, de la Crucea Caraiman au participat ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor şi reprezentanţi ai Armatei, dar şi un sobor de preoţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri