Video Inconștiență gravă: Șoferul unei autocisterne circulă haotic și face depășiri periculoase pe un drum din România

Data publicării:
TIR

Un șofer care circula pe DN76 a publicat pe YouTube imaginile suprinse în data de 24 octombrie cu camera sa de bord, în care un alt șofer aflat la volanul unei autocisterne conduce periculos.

Șoferul autocisternei depășește o coloană de mașini pe linie continuă în curbe fără vizibilitate, trece de un acostament pe contrasens și, la un moment da, este la un pas de accident.

"Pe drumurile din Romania poți muri fără nicio vină din cauza unor specimene de șoferi asa-ziși profesioniști. Un astfel de individ, pe data de 24.10.2019 aflat într-un coteț înmatriculat HD74CST a fost foarte aproape să producă un adevărat carnagiu pe DN 76 .A intrat în mod repetat în depășiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate, după care era cât pe ce să spulbere un bus care circula regulamentar iar câteva sute de metri mai încolo și un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112, dar din păcate pe acel tronson de drum nu există echipaj de la rutieră să verifice dacă cel de la volan era beat sau drogat", a scris Adrian Gabor în descrierea clipului video.

https://youtu.be/eTk8YecHohQ?t=4

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri