Foto Inconștiență la volan. Doi șoferi din Timiș, prinși că "zburau" pe A1, Nădlac - Deva, cu peste 200 km/oră

Data publicării:
Polițist cu radar portabil.
Foto: Poliția Română

Doi șoferi din Timiș au fost prinși în timp ce goneau cu peste 200 km/oră pe A1, pe tronsonul Nădlac-Deva. În cazul unuia dintre ei, aparatul radar a indicat 215 km/oră, de două ori viteza legală pe acel tronson de drum. Cei doi au fost amendați cu câte 1.305 lei și vor rămâne pietoni pentru următoarele 4 luni, scrie Special Arad.

Cei doi șoferi au fost sancționați în cadrul unei ample acțiuni organizată de polițiștii rutieri pe Autostrada A1, pe tronsonul Margina-Nădlac.

"Un bărbat de 40 de ani, din județul Timiș, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism având viteza de 215 km/h, depășind cu 115 km/h viteza maximă admisă", transmit reprezentanții IPJ Arad pentru sursa citată.

aparat radar
Un șofer de 40 de ani din Timiș a fost prins cu 215 km/oră pe A1. Sursa foto: Special Arad

Un alt șofer, tot din județul Timiș, a fost prins de radar cu 202 km/oră, cu 72 de kilometri mai mult decât viteza maximă admisă pe autostradă.

"Cei doi conducători auto au fost sancționați, fiecare, cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile", spun reprezentanții Poliției.

Totodată, un bărbat de 53 de ani, din județul Prahova, a fost prins în timp ce conducea o autoutilitară, utilizând o cartelă tahograf eliberată pe numele unei alte persoane. Șoferul a fost amendat cu 9.000 de lei, fiind dispusă și imobilizarea autoutilitarei pentru 9 ore.

56 de permise de conducere au fost reținute în cadrul acțiunii organizată sâmbătă și duminică de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac. În total au fost aplicate 125 de amenzi în valoare de 61.000 de lei, majoritatea pentru depășirea vitezei legale.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri