Institutul pentru Studierea Holocaustului reacționează la o postare a Danei Varga, consilieră a Vioricăi Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
dana varga
Foto: Facebook

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel" a reacționat dur la postarea Danei Varga, consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, în care președintele Klaus Iohannis era comparat cu dictatorul nazist Adolf Hitler.

„Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel" dezaprobă gestul unei persoane publice cu funcție de demnitar, care încearcă în scop politicianist să acrediteze asemănări între președintele Iohannis și dictatorul nazist” a transmis Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel"pe pagina de Facebook.

Dana Rozalia Varga, consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă pe probleme care țin de minoritatea romă, a postat, luni, pe pagina de Facebook o fotografie în care președintele Klaus Iohannis era comparat cu dictatorul nazist Adolf Hitler. Deși postarea a fost ștearsă la scurt timp după, fotografia s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Klaus Iohannis ar fi realizat o ședință foto la Palatul Cotroceni, potrivit mesajului și a pozelor postate sâmbătă de fotograful Simion Buia, pe pagina sa de Facebook. Duminică dimineața postarea a fost ștearsă.

Redactor web: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri