Întors recent din Italia și încuiat în podul casei de familia speriată de coronavirus, un tânăr a amenințat că se sinucide

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie pe strada
Sursa foto: Poliția Română/Facebook

Un tânăr din Maramureș, întors recent din Italia, a fost încuiat în podul casei de familie, de teamă că îi va infecta cu coronavirus. Deși nu avea niciun simptom, bărbatul a acceptat câteva zile „carantina” impusă de familie, dar la un moment dat a ajuns la disperare și a amenințat că se sinucide, fiind salvat, într-un final, de polițiști.

Tânărul din satul Curtuiușu Mare, comuna Valea Chioarului, județul Maramureș, s-a întors din Italia, dintr-o zonă care nu a fost afectată de epidemia de coronavirus, potrivit eMaramureș.ro.

Cu toate că tânărul se simțea foarte bine, familia a decis să-l izoleze în podul casei, de teama coronavirusului.

Tânărul a acceptat situația câteva zile, dar sâmbătă noapte, după ce s-a îmbătat, a postat pe Facebook un mesaj în care a explicat situația în care se afla și a amenințat că se sinucide. Prietenii care i-au văzut mesajul de pe Facebook au anunțat Poliția, iar un echipaj s-a deplasat la locuința acestuia.

În primă fază, tânărul a fost dus la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, unde a fost consultat și i s-au făcut teste specifice, iar ulterior a fost internat în secția de psihiatrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri