Inundații în Teleorman. Trafic îngreunat pe mai multe drumuri

Data publicării:
inundatii Draganesti Teleorman 080318 (10)
Foto: ISU Teleorman

Mai multe zone din judeţul Teleorman au fost inundate, în ultimele ore, din cauza precipitaţiilor şi în urma topirii zăpezii, în unele locuri nivelul apei ajungând la 40 de centimetri. Afectate de indundaţii sunt zeci de gospodării, dar şi drumul european 70, unde se circulă cu dificultate din cauza apei care s-a strâns pe carosabil,scrie News.ro.

inundatii teleorman isu
Foto: ISU Teleorman

Zeci de pompieri au intervenit, în ultimele ore, în mai multe zone din judeţul Teleorman pentru evacuarea apei acululate în curţi, case şi pe drumuri în urma ploilor şi a topirii zăpezii.

Astfel, conform datelor furnizate de ISU Teleorman, una dintre localităţile afectate este Drăgăneşti Vlaşca, unde drumul european 70 este inundat pe o porţiune de aproximativ o sută de metri, iar drumu judeţean 503 este inundat pe un tronson cu o lungime de 200 de metri, unde apa ajunge la 40 de centimetri. Pe ambele tronsoane de drum se circulă cu dificultate.

În aceeaşi zonă, a fost inundată o piaţă şi apa s-a adunat pe mai multe porţiuni drum local. În satele Comoara, Văceni şi Vlaşca, 17 curţi şi trei case au fost inundate. 

inundatii Draganesti Teleorman 080318 (10)
Foto: ISU Teleorman

De asemenea, circulaţia feroviară se desfăşoară cu restricţii de viteză, joi dimineaţă, pe secţia de cale ferată 903, Videle – Giurgiu, între staţiile Târnavele şi Vlaşca.

În noaptea de miercuri spre joi, pompierii au încercat să supraînalțe şi să întărească cu saci ne nisip diguri deja existente, însă apa a trecut peste acestea. Zona este în continuare monitorizată de către autorităţi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri