Iohannis îi consolează pe brașoveni pe tema autostrăzilor

Data actualizării: Data publicării:
257066l

Preşedintele Klaus Iohannis crede că Braşovul „stă bine, deşi nu există o autostradă”, la capitolul mobilitate.

Foto: automarket.ro

Prezent la Brașov, șeful statului a adăugat că recomandă o vizită în centrul Capitalei pentru a se vedea lipsa de mobilitate, potrivit News.ro. Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat şi despre lipsa infrastructurii, mai ales că autostrada Comarnic - Braşov este aşteptată de mai mulţi ani. Cristian Macedonschi, fost consilier local, l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce se întâmplă cu infrastructura.

„Orice dezvoltare în domeniul economic sau al cercetării are nevoie de infrastructură. Lipsa autostrăzilor înseamnă o lipsă de mobilitate. Ce se poate face pentru a rezolva această problemă?“, a întrebat Cristian Macedonschi.

Preşedintele i-a răspuns făcându-i o invitaţie să viziteze Capitala, recomandându-i o vizită în centrul Bucureştiului. „Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate. Braşovul stă bine, deşi este adevărat că nu există o autostradă aici. Niciunul din guvernele din ultimii 20 de ani nu au performat cum au promis în campania electorală. Să nu ne pierdem speranţa“, a spus preşedintele Klaus Iohanis.

Autostrada Comarnic - Braşov a fost promisă în ultimii zece ani în toate campaniile electorale, însă până acum nu a fost făcut niciun metru. În schimb, în fiecare weekend, iar în perioada verii şi în cursul săptămânii, traficul pe Valea Prahovei, mai ales în zona Buşteni - Sinaia, este îngreunat din cauza numărului foarte mare de maşini care circulă pe DN 1 între Braşov şi Bucureşti.

Citește aici despte traseul primului segment din autostrada Comarnic-Brașov ce va fi construit și care va fi traseul acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri