Iohannis, ședință la Cotroceni cu premierul și miniștrii implicați în gestionarea stării de urgență. Președintele va face o declarație

Data actualizării: Data publicării:
Sedinta de criza la Palatul Cotroceni
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis i-a convocat miercuri, la ora 12.30, la Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban și principalii miniștri implicați în gestionarea crizei provocate de coronavirus, pentru a discuta măsurile care se impun după prelungirea stării de urgență. Șeful statului va face o declarație de presă înainte de ședință, la ora 12.15, anunță Administrația Prezidențială.

UPDATE Președintele Klaus va susține o declarație de presă la ora 12.15, înaintea ședinței cu premierul Ludovic Orban și miniștrii cabinetului său, anunță Administrația Prezidențială.

______ 

La ședința convocată de președinte vor participa premierul Ludovic Orban și o parte din miniștrii cabinetului său, dar și Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.   

Președintele Klaus Iohannis va avea miercuri, 15 aprilie a.c., ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile care se impun în contextul prelungirii stării de urgență cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Finanțelor Publice, Vasile Cîțu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, anunță Administrația Prezidențială într-un comunicat.

La finalul ședinței, șeful statului va susține o declarație de presă.

Președintele Klaus Iohannis, a semnat marți, 14 aprilie, decretul privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României. Decretul prevede prelungirea până la 14 mai a tuturor restricțiilor impuse deja. 

Editor: Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri