Galerie Foto "Ion din Vaslui" a rămas fără tutun de narghilea la petrecere după ce Poliția de Frontieră a găsit marfa ascunsă într-un microbuz

Data publicării:
1674466510425-18199-S4
Sursa foto: Politia de Frontieră

Un șofer de microbuz a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Albița cu 24,4 kilograme de tutun de narghilea ascunse în bagaje, microbuz și o saltea, tutun pe care șoferul intenționa să îl transporte la Vaslui pentru o petrecere privată, scrie Vremea Nouă.

Pe 21 ianuarie, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Bulgaria.

Sursa foto: Politia de Frontieră
Sursa foto: Politia de Frontieră

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra microbuzului și a persoanei, ocazie cu care echipa de polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în bagajele personale ale șoferului, în portierele microbuzului și într-o saltea, cantitatea totală de 610 pachete (24,4 Kg) tutun pentru narghilea, cu timbru de acciză Republica Moldova.

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că transporta tutunul în cauză în municipiul Vaslui, pentru a fi consumat la o petrecere privată a unui bărbat pe nume Ion. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 18.300 de lei. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, comisar de poliție Irina Mirică.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri