Ion Iliescu rămâne internat în spital. Care este starea de sănătate a fostului preşedinte

Data publicării:
ion iliescu

Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este favorabilă, însă fostul președinte va rămâne internat în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă.

“Evoluția este favorabilă, dar rămâne în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă domnul președinte. A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut, rămân problemele mai vechi ale dânsului și momentan rămâne internat în spitalul Elias”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Potrivit acestuia, evoluția stării de sănătate a fostului președinte este lent favorabilă, așa că Ion Iliescu "va mai rămâne cu siguranță câteva zile internat”.

Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias din Capitală de vineri.

Fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină, dar atunci nu a rămas internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Sursa: Mediafax

Redactare: G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri